/
home
lonny
*
het atelier
werk
workshops
E
Leimuiderdijk 238A
2154MN Burgerveen
0172 506421
lonny@si-loatelier.nl
T
/
/
/
/
logo si-loatelier
M
06 25066869

Lonny geeft op afspraak workshops in haar atelier. Een workshop duurt een dag, waarin onder begeleiding van lonny, een beeld o.i.d. gemaakt kan worden.  Voor koffie en lunch wordt gezorgd. Het object wordt gebakken en indien je dat wilt, kun je nog een keer terugkomen om het beeld te glazuren.

Heel leuk om met een groepje vrienden of vriendinnen te doen – een leuk idee voor b.v. een vrijgezellenfeestje. De prijs van zo’n workshop bedraagt € 65,-- per persoon en is inclusief thee, koffie, lunch en materiaal. Als je het leuk vindt  om nadien je beeld te glazuren, is het mogelijk om nog een avond of middag terug te komen om het werk “af”te maken, dit kost dan € 25,-- p.p.

Ook geeft lonny workshops aan kinderen, bijvoorbeeld  voor een verjaardagspartijtje. De prijs van een kinderpartijtje is afhankelijk van het aantal kinderen – voor nadere informatie kun je altijd contact opnemen. Kinderworkshop duren maar een paar uur, zodat de kinderen het leuk blijven vinden.

exposities
herinnering
open atelier
spaarvarken
workshops
klikopdefotos
herinneringsbeelden

Vanaf heden is het mogelijk om onder begeleiding van Lonny een herinneringsbeeldje of zelfs een urn te maken. Is het geen mooie gedachte om samen met je kinderen of vrienden een urn of ornament te maken voor een dierbare overledene? Lonny vindt dit zo’n mooie gedachte, zij wil haar knowhow en atelier hiervoor graag beschikbaar stellen. Schroom niet en neem gerust contact op met Lonny, zij staat open voor alles

open atelier
spaarvarkens

Vanaf januari 2012 begint Lonny met een zogenaamd open atelier op maandag en donderdag. Dit houdt in dat mensen, die geïnteresseerd en/of gefascineerd zijn door klei, in haar atelier kunnen komen werken. Dit gebeurt onder toezicht van Lonny en voor wie dat nodig heeft met begeleiding van Lonny. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur - hoe lang je op zo’n dag werkt, bepaal jezelf. Het enige wat Lonny vraagt, is om een dag van tevoren te melden of je komt. Lonny rekent een uurtarief van € 10,-- dit is inclusief alle materiaal, zoals klei, porcelein, glazuur, engobes etc. -  ook het bakken van het werk is inclusief. En natuurlijk is er altijd thee en koffie.


Interesse? Stuur een mailtje of neem contact op met Lon

Ineens krijgen allemaal neven en nichten, vrienden en vriendinnen een baby... En wat geef je dan?

Een leuk idee: Een spaarvarken in de kleur van bijvoorbeeld de babykamer!

Lonny heeft ze in alle kleuren en op verzoek maakt ze ze in de kleur die jij wenst.

Zelf maken? dat kan natuurlijk ook!
Voor € 50,-- krijg je een leuke workshop met een eigengemaakt spaarvarken als resultaat

workshops
open atelier
spaarvarken
herinnering
workshops
facebook